Ajuntament d'Ascó

Organitzador

Ajuntament d'Ascó
Telèfon
977 405 006
Correu electrònic
ajuntament@asco.cat
Web
https://www.asco.cat/
Llegir més
Ascó

Lloc

Ascó

Mes informació

Llegir més
Codi QR

Data

23 nov. 2020
Caducat!

Hora

Activitat de tot el dia

Municipi

Ascó

Actes 25 N a Ascó

Durant la setmana del 25 de novembre, dia Internacional per a l’eliminació de la violènciºa envers les dones💜, s’han organitzat algunes activitats de sensibilització per commemorar-lo.

🔸Dia 23 de novembre: taller online sobre “Coeducar és prevenir les violències👧👦“, dirigit principalment a pares i mares. Una de les principals causes de violències de gènere es troba en les construccions socials del gènere, és a dir, en com nenes i nens construeixen les seves identitats de forma diferenciada, reforçant uns apsectes i obviant-ne d’altres. En aquest espai es podrà reflexionar sobre els vincles entre la prevenció de violències i un acompanyament dels infants lliure de sexisme, masclisme i homofòbia.
📨Per apuntar-se cal enviar un correu a cultura@asco.cat amb l’assumpte “Taller Online”, i s’enviarà l’enllaç a la sala online. Data límit, 22 de novembre.

🔸Dia 25 de novembre: Lectura del manifest i entrega a l’Escola Sant Miquel d’Ascó de llibres per la igualtat de gènere i violència zero📗.

🔸Dia 27 de novembre: de forma simbòlica es pintaran frases commemoratives, conjuntament amb l’associació de Joves Los Ascopetejats. Cal apuntar-se prèviament a associaciojovesasco@gmail.com. Aquesta activitat queda supeditada a les limitacions del moment i es realitzarà garantint totes les mesures establertes.

L'acte s'ha acabat.