Data

16 set. 2018

Hora

08:30 - 15:00

Piragüada Picossera

Aquest és un tram del riu que transcorre pacífic entre ribes curulles de bosc de ribera. Un tram tranquil i relaxant que té la cirereta d’entrar a la capital del Baix Ebre. Tortosa ens rebrà amb el seu aspecte més antic, el Castell de la Suda vigilant des de la capçada i ara també, la catedral que ja es visible des del riu. Un retorn al passat en el que rememorarem quan aquest riu era navegable i les seves aigües transportaven gent i mercaderies entre el pobles de  les ribes del riu. Un tram imprescindible per als que estimem el nostre riu.

Hora de trobada a les 8:30 del matí, a l’antic Pas de Barca, per distribuir el material, donar les instruccions adients i punt del que sortirem riu avall. Allí mateix hi ha força espai per poder aparcar els vehicles. Com sempre, els amics d’Enblau portaran el pes de l’organització, de la logística i s’encarregaran de la nostra seguretat.

Inscripcions:   El preu de les inscripcions és de 16 euros per als socis i de 20 euros per als no socis, caldrà que tots els interessats s’apuntin abans del dia 14 de setembre. Per inscriure’s truqueu al Lluís o a la Montserrat als telèfons habituals (977400720, La Creu Blanca, o al 977401989 particular), és seguirà rigorós ordre d’inscripció i caldrà abonar el preu de la reserva en el moment de la inscripció, també cal que aclariu si voleu una piragua doble o una simple, i també si porteu algun infant. En el cas de que hi hagi alguna anul·lació, si es fa amb una antelació de 48 hores, es retornarà el preu de la inscripció. Espavileu a reservar el vostre caiac, el dijous dia 13 tancarem les places de reserva i les inscripcions.

Etiquetes: , ,
En Blau

Organitzador

En Blau
Telèfon
665 320 828
Correu electrònic
info@enblau.cat
Pàgina web
http://www.enblau.cat

Temps local

  • Zones horàries: America/New_York
  • Data: 16 set. 2018
  • Temps: 02:30 - 09:00

Mes informació

Llegir més
Codi QR